Hill's Prescription Diet Canine z/d is een volledig hypoallergeen hondenvoer die helpt allergieën in bedwang te houden. Omdat het gemaakt is van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, komt uw hond niet in contact met de gebruikelijke veroorzakers van voedselintoleranties. Het eiwit in dit hondenvoer komt uit een unieke gehydrolyseerde kipformule. Zeer gehydrolyseerd eiwit wordt in kleinere deeltjes opgebroken zodat het immuunsysteem van uw huisdier ze niet opmerkt. Kleinere deeltjes zijn ook makkelijker voor uw hond om te verteren, waardoor hij de maximale hoeveelheid voedingsstoffen opneemt.

Deze droge mix is rijk aan essentiële vetzuren die belangrijk zijn voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Deze zouden anders droog en geïrriteerd kunnen worden door allergische reacties. De natuurlijk voorkomende antioxidanten helpen uw hond bij het bestrijden van ziekte als hun immuunsysteem verlaagd is door intolerantie. 

Belangrijkste voordelen

  • volledig hypoallergeen droogvoer
  • geheel natuurlijke ingrediënten voorkomen contact met veelvoorkomende oorzaken van allergieën 
  • gehydrolyseerd eiwit wordt niet opgemerkt door het immuunsysteem van uw hond
  • vetzuren herstellen de conditie van de huid en vacht
  • antioxidanten houden het immuunsysteem sterk

Wanneer gebruikt u het

  • Het is niet moeilijk te zien of uw huisdier last heeft van allergieën. Huisdieren kunnen dan lusteloos worden, overgeven of last krijgen van diarree. Als u denkt dat uw hond een intolerantie heeft voor zijn eten, breng hem dan naar de dierenarts voor een volledige diagnose

Hill's Prescription kan het gewone hondenvoer vervangen voor de rest van zijn leven. Hanteer een proefperiode van drie tot acht weken voordat u overstapt en volg de voedingsrichtlijnen die passen bij het formaat en ras van uw hond. Als hij nog steeds symptomen heeft van intolerantie, breng hem dan zo snel mogelijk naar de dierenarts.


Hill's Prescription Diet Hypoallergenic Treats

Als aanvulling op Hill's Prescription Diet Canine z/d, d/d en i/d heeft Hill's deze heerlijke beloningssnoepjes voor uw hond ontwikkeld, die zijn samengesteld om allergische reacties op voeding te helpen verminderen en een gezonde huid te ondersteunen.

Belangrijkste voordelen

  • Hypoallergene aanvullende voeding. Te gebruiken in combinatie met Prescription Diet d/d, z/d en i/d -hondenvoeding.
  • Voeding waarvan klinisch is bewezen huid- en spijsverteringssymptomen, veroorzaakt door voedingsallergieën, te helpen verminderen