Dierenarts Drs. Evi Huybrechts

Evi Huybrechts studeerde in 2004 af aan de universiteit van Gent (B) als dierenarts kleine huisdieren. Daarna werkte zij bij verschillende praktijken in Zuid-Limburg. Om up to date te blijven volgt onze dierenarts regelmatig bijscholing. Ze is dan ook bezig met een specialisatieopleiding met betrekking tot huidaandoeningen bij kleine huisdieren aan de Universiteit van Wenen. Zelf heeft Evi 4 katten en 1 hond waar ze graag haar vrije tijd mee doorbrengt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligster Fabienne Hendriks

Sinds 1 maart 2015 heeft de praktijk versterking gekregen in de vorm van vrijwilligster Fabienne Hendriks. Zij heeft kennis en ervaring op veterinair gebied en versterkt het team op dinsdag- en donderdagmiddag in onze kliniek. Zelf draagt Fabienne zorg voor 6 cavia's en heeft ze zich in de afgelopen jaren verdiept in knaagdieren en konijnen. Dieren zijn haar grootste passie om mee te werken.

 

Paraveterinair Rachel Vos

Sinds 1 oktober 2017 heeft Dierenkliniek Huybrechts twee nieuwe assistentes, te weten Rachel Vos en Melanie Hochstenbach.

Rachel is sinds 1998 gediplomeerd paraveterinair en heeft in meerdere dierenklinieken (waaronder Dierenkliniek Huybrechts) veel ervaring opgedaan. Daarnaast heeft ze 4 jaar in het Dierenasiel Maastricht en 2 jaar bij Dierenbescherming Limburg gewerkt om haar kennis te vergroten. In haar vrije tijd verzorgt ze thuis met veel passie haar "Huize Vondeling" die bestaat uit 4 honden, 8 katten, 2 minivarkens en een paard. Rachel is werkzaam op dinsdagochtend en woensdag.

 

Paraveterinair Melanie Hochstenbach 

Melanie heeft in 2010 haar diploma dierenarts assistente paraveterinair behaald. Daarna heeft ze nog 4 jaar aan de hoge agrarische school gestudeerd richting dier- en veehouderij. Melanie werkt op maandag en vrijdag. Melanie heeft zelf een hond waar ze veel tijd mee doorbrengt.

 

Met ons vieren proberen wij als team, voor zowel eigenaren als hun dieren, de beste zorg, behandeling en service te bieden en staan daarbij ten alle tijden open voor suggesties. Klantvriendelijkheid, open en duidelijke communicatie en behulpzaamheid zijn voor ons begrippen die we hoog in het vaandel hebben en zeker nastreven, met als doel een tevreden klant en een gezond dier!